4. og 5. Nærværsakademi skudt i gang

Det er det fysiske arbejdsmiljø, der er temaet på det 4. og 5. Nærværsakademi

Fysisk arbejdsmiljø er temaet på den 4. og 5. Akademidag, der løber af stablen på Koldingfjord den 25. og 26. november.

Af Toke Skou Larsen, Center for Arbejdsliv:
I alt 86 medarbejdere og ledere fra projektets 18 forskellige arbejdspladser har netop taget hul på to dages oplæg og oplevelser med fokus på det fysiske arbejdsmiljø.

I løbet af akademiets to dage skal deltagerne høre om den nyeste viden inden for fysisk arbejdsmiljø med seniorforsker Merete Labriola fra International Research Institute of Stavanger i spidsen. De skal også have en grundig og inspirerende indføring i, hvad innovation kan betyde i praksis af Annemette Digmann, der er leder af Region Midtjyllands innovationsenhed, og der bliver også tid til at inspicere nogle af de nyeste tekniske opfindelser, der kan gøre livet lettere og bedre for medarbejderne på sundhedsområdet.

Det er fjerde gang projektets deltagere møder hinanden, og der er sket meget ude på de foskellige arbejdspladser. Disse erfaringer skal deles, så alle får glæde af den viden, der er blevet skabt ude på arbejdspladserne.

Det er konsulenterne fra Center for Arbejdsliv, Region Midtjylland og Region Hovedstaden, der er programlæggere og tovholdere på Akademidagens mange aktiviteter.

Reklamer
%d bloggers like this: